Lördag

Har precis vaknat, inte av mig själv utan av att min klocka har ringt var femte minut sen klockan halv 10!! Och nu är klockan 12! Men även mina föräldrar har kommit in och tjatat en del, men det är för att jag MÅSTE upp -.- Ska nämligen åka och dansa från klockan 2 till halv 5. Jag är så himla trött så jag skulle kunna somna om nu när som helst!
Men men, det brukar ju bli kul när man kommer dit. Självklart man inte känner för att åka och träna när man precis har vaknat :P

Igår blev en lugn kväll :) Var aldrig med han jag skulle pga lite grejer :P så åkte jag till Älvsjö, var där med Amanda och Manda:) det var mys, vi snackade typ och käkade kvällsmål xD (A) Mitt i natten (A)
Sen kom mina föräldrar och hämtade mig och i bilen sov jag hela vägen hem :) Kom hem och gick och la mig på en gång:P Så jag har ju sovit en del men ändå behöver jag mer sömn känner jag nu :P har skitont i huvudet pga för lite sömn  :/ Kanske inte så konstigt i och med att jag bara sov i 3 timmar i torsdags natt :P (A)
Puss o Kram Gullebarn!

Manda och Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0